De besturen van de havens Broekhorn uit Heerhugowaard, Onrust uit Den Helder, Waterrijk uit Kolhorn, de stadshavens Medemblik, WSV Eilandspolder in de Rijp, Jachthaven Uitgeest en de Recreatiehaven Schagen hebben de koppen bij elkaar gestoken om tot een samenwerking te komen. Deze samenwerking bestaat onder meer uit het uitwisselen van wederzijdse kennis en ervaring. Tevens willen we het als havens extra aantrekkelijk maken voor zowel onze ligplaatshouders als passanten om in elkaars havens te verblijven.

Voor onze ligplaatshouders en passanten heeft dit het volgende voordeel:

De ligplaatshouders krijgen, op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart indien zij een de havens bezoeken een korting van 50% op het geldende liggeld in deze havens. Electra, toeriste belasting e.d. zijn hiervan uitgesloten.

Voor alle passanten geldt, op vertoon van hun havenbriefje van de dag van vertrek uit één van de NetwerkHavens en die gelijk is aan de dag van aankomst bij één van de andere NetwerkHavens, een éénmalige korting van  2,50 . Dit geldt voor zowel de schepen als de campers. Voor campers helaas zijn helaas geen camperplaatsen bij  Onrust in Den Helder

Ook van deze havens krijgen de vaste ligplaatshouders en passanten een zelfde korting.

Voor verdere informatie zie ook bij de interessante dingen voor camper en boot.

naar de website van de NetwerkHavens